Geminitoren entree
Entree van de Geminitoren
Een kantoorvloer in de Geminitoren
Kantoorvloer in de Geminitoren

Rivium quadrant 141, Capelle aan den Ijssel

De Gemini toren is gelegen aan de rijksweg A16 met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam, is volledig gerenoveerd en biedt huurders een modern werkconcept met gebruik van gezamenlijke faciliteiten als receptiediensten, lunchmogelijkheden, flexibele vergaderoplossingen en ontvangst van uw klanten.

Dit gebouw is sinds eind 2017 onder beheer van Boatex op verschillende vlakken gemoderniseerd. Een unieke kans dus om kantoorruimte te huren op een toplocatie, gereed voor de toekomst. Werken in een aantrekkelijk en comfortabel klimaat met de mogelijkheid uw kantoor turn-key opgeleverd te krijgen.

Locatie
De Gemini toren staat op een fantastische zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere verdieping heeft 360 graden uitzicht over Rotterdam en Capelle aan den IJssel en is hoogwaardig opgeleverd. Het bedrijvenpark Rivium bevindt zich in de agglomeratie Rotterdam en is uitstekend bereikbaar, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Diverse gerenommeerde bedrijven hebben zich hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Capelle-Rivium is gelegen aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Deze unieke locatie ligt direct aan de A16. De onlangs sterk verbeterde op- en afritten van dit bedrijvenpark liggen aan de Abram van Rijckevorselweg. De bereikbaarheid per auto is derhalve uitstekend.

Ook per openbaar vervoer is Rivium goed bereikbaar. Metrostation Capelsebrug is op loopafstand gelegen. Tevens rijden buslijn 97 en 98 tussen het Rivium en metrostation Capelsebrug.

 

specificaties

Adres: Rivium Quadrant 141-181
Plaats: Capelle aan den IJssel
Beschikbare metrage: Vanaf ca. 200 m2
Voorzieningen: Volledig gerenoveerd

Rivium Quadrant 141, Capelle aan den Ijssel